Belföld

Nyakon szúrta a börtönből aznap kiengedett testvérét a szabadulóbulin

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Emberölés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Fővárosi Főügyészség azt a 49 éves férfit, aki két és fél évvel ezelőtt nyakon szúrta a börtönből aznap kiengedett testvérét a szabadulóbulin.

A Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint az ominózus este a család egy szélesebb körű összejövetelt szervezett a letöltendő börtönbüntetéséből szabadult férfinek.

A családi-baráti rendezvény italozással kezdődött, melynek eredményeként a leittasodó későbbi áldozat szóváltásba keveredett a fivérével és annak fiával. A vita során a vádlott fia megütötte a nagybátyját, majd az apja is rátámadt a testvérére. Először meglökte, majd egy nála lévő késsel nyakon szúrta.

A megszúrt testvér ugyan nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el, de a használt eszközre, a szúrás erejére, valamint a támadott testtájékra figyelemmel csak a véletlenen múlt, hogy túlélte. A főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat a többszörös visszaeső, feltételes szabadság hatálya alatt álló és jelenleg is letartóztatásban lévő férfival szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik