Belföld

Elítélték az ötéves beteg unokáját arcon harapó debreceni nagymamát

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte büntetővégzésében a Debreceni Járásbíróság azt az 53 éves nőt, aki beleharapott az ötéves beteg unokája arcába a debreceni kórházban. A nagyit kötelezték az eljárás során felmerült 163 ezres bűnügyi költség megfizetésére is.

A Debreceni Törvényszék tájékoztatása szerint az ötéves gyerek gyógykezelés alatt állt az egyik debreceni kórházban. Az ominózus este az asszony bement az egészségügyi intézménybe meglátogatni a kicsit, de egy telefonbeszélgetés miatt dühös lett.

Ezt követően visszament a kórterembe, ahol a kiskorú gyerek beszélgetni kezdett vele, azonban az asszony indulatosan rákiáltott, majd ezután két kézzel megfogta az ágyban fekvő gyermek felsőtestét, magához húzta és beleharapott a bal arcába. A gyerek nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos harapott sérülést szenvedett.

A védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntettével vádolt nagymama egy év börtönt kapott, de ennek végrehajtását két és fél évre felfüggesztették. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik