Belföld

Maszkban, késsel támadtak egy házaspárra és két gyerekre Albertirsán

police.hu
police.hu

Késsel támadt egy házaspárra és két tinire két maszkot viselő férfi húsvét hétfőn Albertirsán. A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást  az ismeretlen tettesek ellen.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a páros először délelőtt, a Mikes utcában akart kirabolni egy házaspárt „Ide a táskát!” felkiáltással és késsel fenyegetőzve. A férj dulakodni kezdett egyikükkel, a felesége pedig segítségért kiáltott, ezért a támadók elmenekültek.

police.hu

Később ugyancsak Albertirsán, az Erzsébet téren támadtak két fiatalra maszkban: „Ide a pénzt!” felszólítással. Egyikük kést tartva adott nyomatékot a követelésnek. A tizenévesek átadták pénzüket és telefonjukat, utóbbiakat a tettesek eldobták. A rendőrök felvételeket szereztek be a támadókról.

A ceglédi rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételeken látható tetteseket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a  06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik