Belföld

Meggyilkolták a Csornán holtan talált vállalkozót, egy 21 éves debreceni fiút keresnek

police.hu
police.hu

Meggyilkolták azt a 39 éves férfit, akit tegnap délután találtak holtan Csornán, egy lakótelepi lakásban. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével a Debrecenben lakó 21 éves Veress Dominik Márk gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi.

A Kisalföld azt írta, hogy a leszúrt férfi albérletben lakott Csornán, és egy helyi vállalkozás résztulajdonosa volt. A rendőrség azt közölte, hogy mindent megtesznek az elkövető felkutatása és elfogása érdekében, és ehhez kérik most az állampolgárok segítségét.

Azt kérik, hogy jelentkezzen az, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják a 06-96-417-329-es hívószámot. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik