Belföld

Emberöléssel gyanúsítják a tizedikről kizuhant 25 éves győri nő volt élettársát

police.hu
police.hu

Emberöléssel gyanúsította meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság azt a férfit, akit azt követően állítottak elő, hogy meghalt egy nő, miután kizuhant a tizedik emeleti ablakán Győrben. Értesüléseink szerint a nő 25 éves volt, és az élettársát gyanúsítják a bűncselekménnyel.

Mint arról már korábban beszámolunk, tegnap délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Szent Imre úton lévő társasház egyik lakásának ablakából kizuhant egy nő és meghalt.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amelynek során a nyomozók egy 32 éves férfit emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A fiatalembert őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy az ügyészség, szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, és az eljárás megnehezítésének a veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását, aki nem tett érdemi vallomást a kihallgatása során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik