Belföld

„Nem szívja el a cigarettát?”„Nem, inkább ti szívjátok ki ezt!”

Vádat emelt a Nagykőrösi Járási Ügyészség azzal a helyi férfival szemben, aki szeméremsértő módon mutogatta magát fiatal lányok előtt a Cifrakertben.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy letöltendő fogházbüntetést kértek a férfire.

A negyvenes évei végén járó elkövető tavaly szeptemberben többször is megjelent a nagykőrösi Cifrakertben azért, hogy fiatal lányokkal ismerkedjen. Volt olyan alkalom, amikor azt ajánlotta fel nekik, hogy költözzenek hozzá, de azt elutasították.

Az ominózus napon a férfi ismét megjelent a Cifrakertben, és cigarettát kért három tinitől. Miután kapott egy szálat, azt letette maga mellé a padra. A lányok megkérdezték, hogy miért nem szívja el. Erre az elkövető felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját és azt mondta, hogy “Inkább ti szívjátok ki ezt”, majd elővette a nemi szervét és maszturbálni kezdett a lányok előtt.

A három ijedt lány menekülni kezdett, de az elkövető letolt alsógatyával szaladt utánuk, s tovább folytatta a szexuális cselekményét. Az ügyész elmondta még, hogy a férfi nem tett vallomást a nyomozati szakban. A főügyészség letöltendőt kért a szeméremsértés vétségével vádolt férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik