Belföld

Milliókat találtak a kiskunhalasi drogdíler párnál 

police.hu
police.hu
Igazoltatás közben bukott le vevőjük. Onnan már egyenes út vezetett hozzájuk.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szemfülesnek nevezi azokat a rendőröket, akik tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek Kiskunhalason. A járőrök azért igazoltatták a férfit egy kereszteződésben, mert azt gyanították, nem a mozgás szeretete miatt rója a kilométereket az éjszaka kellős közepén.

Megérzésük nem csalt: ruházata átvizsgálásakor 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak kabátja alá rejtve. A férfi bevallotta, azokat éppen előzőleg vette egy helybélitől. A rendőrök azonnal a terjesztő lakásához vonultak, hogy házkutatást tartsanak.

Az ingatlanban bruttó 169,86 gramm kábítószergyanús fehér port, csaknem 4.3 millió forint készpénzt foglaltak le. A rendőrök emellett több a drog fogyasztására és kereskedelmére utaló eszközt is találtak.

Közben felvetődött a gyanú, hogy a férfi élettársa is részt vett a drog terjesztésében, ezért mindkettőjüket előállították a kapitányságra. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették őket, kezdeményezik „a 48 éves férfi és 49 éves kedvese letartóztatását”. 39 éves vevőjüket kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik