Belföld

Online játékok közben szerzett intim képeket 14 kisfiútól egy pedofil

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki 14 kiskorú fiútól szerzett intim fotókat és videókat. A  Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Zala vármegyei, középkorú férfi egy népszerű internetes játékra regisztrálva 9 és 17 év közötti fiúkkal alakított ki kapcsolatot úgy, hogy magát velük hasonló korúnak hazudta.

Kilétének leplezéséhez egy külföldön élő ismerőse fotóját használta fel . A férfi azt is állította magáról, hogy jártas a számítógépes játékok világában, és segítséget ajánlott a gyerekeknek.

ugyeszseg.hu

Egyik 11 éves áldozatának 2020 karácsonyán az internetes játékon belül pénzt küldött és további segítséget ajánlott, amely miatt hozzáférést kapott a kisfiútól az online játékához. Amikor a kiskorú vonakodott magáról szexuális tartalmú felvételt küldeni, lerombolta az addig felépített virtuális városát és kilátásba helyezte, hogy le fogja őt tiltani, továbbá a jelszavát is megváltoztatja. A gyerek a felhívásnak eleget téve fényképeket és videókat küldött magáról a férfinak.

A vádlott 2018 és 2021 között 14 kiskorú fiút vett rá arra, hogy intim fényképfelvételeket és videókat küldjön magáról. Az ügyészség a férfit többrendbeli gyermekpornográfiával, szexuális erőszakkal és személyes adattal visszaéléssel vádolja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik