Belföld

Feldarabolással fenyegették a tarnaleleszi vállalkozót

Illusztráció / police.hu
Illusztráció / police.hu
Szerinte elhunyt munkása haláláért a család őt teszi felelőssé.

Korábban szétverték az autóját, majd megfenyegették, hogy megölik, feldarabolják. Az RTL Híradó szerint egy elhunyt munkás családja a férfit teszi felelőssé azért, hogy munkahelyi balesetben meghalt fakitermelés közben.

A rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást, de gyanúsított még nincs.A tarnaleleszi vállalkozó autóját, háza postaládáját és a kertkapuját megrongálták szombaton este. A családjával tévézett, amikor az utcáról bekiabálták neki, hogy meghal, feldarabolják.

Hívta a segélyhívót, de mire a rendőrök kiértek, a támadók eltűntek. A vállalkozó szerint egész családja rettegésben él, mióta csütörtökön egy fakitermelésen egy 58 éves férfi halálos balesetet szenvedett Bükkszenterzsébet közelében. Szerinte az elhunyt rokonai őt hibáztatják, kapott több fenyegetést is, amiről messenger üzenetet is bemutatott . A vállalkozó felismerte a támadókat.

A szerencsétlenül járt munkás családja korábban azt mondta az RTL Híradónak, hogy rokonuk túlélhette volna a balesetet, ha megfelelő védőfelszerelést kap. A haláleset miatt büntetőeljárást indított a rendőrség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik