Belföld

Bencsik András: Van egy jó hírem, Ugandában kivégzik a bubukat, ha összeházasodnak

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu

Van egy jó hírem

– kezdett bele történetébe Bencsik András a Hír Tv beszélgetős műsorában, majd így folytatta: „Ugandában a parlament egy LMBTQ-ellenes törvényt hozott, tehát a bubukat, ha összeházasodnak, kivégzik”. A 444 cikkéből kiderül, hogy Bencsik szerint az amerikaik tombolnak a törvény miatt, pedig

100 százalékos egyetértéssel hozta meg ezt az ugandai parlament, amiben az a gyönyörű, hogy ez egy jelzés. Az egész világon az új kánon, az új vallás az a másságkultusz, az lmbtq. A bubuk az új szentek. És akkor azt mondják erre az ugandaiak, hogy mi meg jól lenyakazzuk őket, hogyha itten próbálkoznak összeállni kettesével. Ez egy üzenet, hogy Afrika nem csak hogy nem vesz részt ebben a szemétségben, hanem szembefordul. Mert Uganda csak egy ország, de ők voltak a legbátrabbak, vélhetőleg a többi is követi.

A 444 cikkében megjegyzi, Ugandában az azonos neműek közötti kapcsolat már eddig is illegális volt és nemhogy házasodni nem házasodhatnak Ugandában a melegek jelenleg, de akár életfogytiglani börtön fenyegette eddig is őket.

A halálbüntetést pedig az elfogadott jogszabály szerint „súlyos homoszexualitás” esetén lehetne alkalmazni. Ez a jogszabály szerint a beleegyezés nélkül vagy kényszer hatására, gyermekek, szellemi vagy fizikai fogyatékkal élők ellen, „sorozatos elkövetők” által elkövetett szexuális cselekményekre, illetve vérfertőzésre vonatkozik.

Bencsik András múlt héten a Hír Tv stúdiójában svábbogaraknak nevezte az ellenzéki tüntetőket, és idén már azt is kifejtette, hogy ő az oroszoknak drukkol a szomszédunkban zajló háborúban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik