Belföld

Veréssel végződött egy lányszöktetés Bátonyterenyén, TEK-esek mentek a tinilány rokonaiért

police.hu
police.hu

Jókora veréssel végződött egy lányszöktetés Bátonyterenyén. A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a feljelentést tevő 23 éves férfi azt mondta, hogy kedd este taxival megjelent barátnője otthonánál, azzal a céllal, hogy elszöktesse a 17 éves szerelmét.

Távozásukat azonban észlelte a lány édesapja és a testvére is, és kocsival a fiatalok után indultak. Útközben Salgótarján határánál utolérték és megállították őket. A két gyanúsított a gépjárműből kiszállva a taxihoz szaladt és a lányt a párjával együtt erőszakkal a saját gépkocsijukba ültették és visszavitték őket Bátonyterenyére.

A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása, ugyanis a 44 éves elkövető többször is arcon vágta, s megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni. A bátonyterenyei házhoz érve tovább folytatták a bántalmazást a lány rokonai.

Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette és a rendelkezésre álló adatok szerint az apa egy baseballütőt vett magához, amellyel test szerte többször is megütötte lánya párját. A megvert fiatalember nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felkérésére a TEK-esek fogták el a két férfit Bátonyterenye belterületén. A hatóság tagjai a két elkövetőt előállították, majd személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntette miatt őrizetbe vették és  gyanúsítottként hallgatták ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik