Belföld

Irgalmatlanul elverte az anyja élettársát villáskulccsal egy gyászoló nő, miután rajtakapta a lányával

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség az a nőt, aki felindult állapotban villáskulccsal esett a rokonának tavaly szeptemberben.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a nő és az anyja élettársa  ( a későbbi áldozat) egy közeli hozzátartozójuk temetését szervezte. Az ominózus nap a férfi meghívta az asszonyt egy Komádiban lévő kocsmába, ahol mind a ketten nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak.

Este nyolc körül a férfi távozott a presszóból a nő Komádiban lévő lakóhelyére ment, ahol otthon tartózkodott a vádlott lánya. A házban a férfi  a felnőttkorú lány belegyezésével intim kapcsolatot kezdett, azonban ekkor ért haza a lány anyja, és meglátta a lányát az ágyban fekvő rokonával,

Az anyának nem tudott a lánya beleegyezéséről, ezért feldühödött és rendkívül felindult állapotban rátámadt az anyja párjára, és fejbe rúgta, majd dulakodtak. No, a lányának se kellett több, azonnal elrohant a bátyjához segítséget kérni.

Miután a nő egyedül maradt a lányával hancúrozó rokonával, magához vett a konyhában egy nagy és nehéz villáskulcsot, s azzal kezdte el ütni a férfit. Nagy erővel többször is fejbe vágta vele a férfit, és megütötte a felsőtestét. A magából kikelt asszonyt végül a helyszínre érkező fia fogta le és akadályozta meg az áldozata további bántalmazásában.

A megvert férfinek nyolc napon túl gyógyuló csonttöréses, illetve a fejtájékon többszörös zúzódásos sérülése keletkezett. A bal homloktájéki benyomattal járó csonttöréses sérülés kapcsán fennállt a reális lehetősége életveszélyes sérülések kialakulásának is. Az ügyészség két év felfüggesztettet kért a nőre előkészítő ülésen történő beismerés esetére, azzal, hogy kobozzák el tőle a villáskulcsot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik