Illusztráció / police.hu
Belföld

Blikk: gyanúsított lett a drogos magyar énekesnő

Négy dílere is lehetett.

A rendőrség a Blikknek megerősítette, hogy gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-birtoklás vétsége miatt azt a fiatal, népszerű énekesnőt, akit tavaly októberben mentővel vittek kórházba angyalföldi otthonából. További négy ember ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat.

A lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy az eljárás során

a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban.

A rövid közlemény alapján a fiatal énekesnő mellett még négy embert állítottak elő.

A lap által megkérdezett ügyvéd szerint nem kizárt, hogy az énekesnő tett rájuk terhelő vallomást. Galgóczi Zoltán általánosságban úgy fogalmazott, ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, kiktől szerezte be a kábítószert. Azzal ugyanis a gyanúsított javít a saját helyzetén, ha együttműködő, terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, adott esetben elmondja, ő kikkel osztotta meg a kábítószert.

A nyomozásban való együttműködés, új, előremutató információk megosztása korlátlanul enyhíthetik a rá kiszabható büntetést.

Valószínűsíthető, hogy ebben az esetben is ez történt – tette hozá a jogi szakember.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!