Belföld

Saját születésnapján késelte meg barátnőjét a balinkai szállóban lakó ukrán férfi – letartóztatták

police.hu
police.hu

Letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság azt az emberölés kísérletével gyanúsított ukrán férfit, aki pár nappal ezelőtt megkéselte a barátnőjét a balinkai munkásszállón.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Vármegyei Főügyészség szóvivője az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a férfi februárban költözött a barátnőjével szállóba, ahova munkavállalás céljából érkeztek. A gyanúsított születésnapját ünnepelte a barátnőjével és egy ismerősükkel, amely során szeszesitalt fogyasztottak.

A gyanúsított és a barátnője összeszólalkozott, majd a férfi többször is pofon ütötte a nőt, aki védekezésképpen elővett az asztalból egy konyhakést. A férfi kicsavarta a kezéből a kést, majd a padlóra lökött nő nyakához szorította és azzal fenyegette, hogy levágja a kezét, s többször is megvágta a nő bal felkarját.

police.hu

Ezt követően a férfi magasba emelt késsel megöléssel fenyegette a nőt és a nyaka irányába szúrt, amelyet a nő a kezével elhárított. A nő kiabálását meghallva a szomszédok bekopogtak az ajtón, ekkor a férfi földre dobta a kést, a nő pedig kimenekült a szobából.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik