Belföld

Ráczné Földi Judit: Elnök úrral előre megbeszéltük, hogy megölel

Vörös Szilárd
Vörös Szilárd

Elnök úrral előre megbeszéltük, hogy az elmúlt nehéz időszakot egy öleléssel fogja zárni, meg fog ölelni az eskütétel után

– nyilatkozta az RTL Híradónak Ráczné Földi Judit, aki hétfőn tette le képviselői esküjét a parlamentben és lett a DK képviselője.

Ráczné azt is mondta, hogy a DK közössége kiállt mellette a nehéz időszakban, elképesztő támogatást és biztatást kapott.

Azt tartom felháborítónak, hogy vannak olyan pártok és politikusok Magyarországon, akik egy ártalmatlan ölelést is zaklatásnak titulálnak. Ezzel az igazi zaklatóktól veszik el a hangsúlyt

– tette hozzá.

Az ölelés utáni zavarodottságát nem az ölelés számlájára írja, hanem azt mondta, izgatott volt attól, hogy egyedül állt középen. Mindenki zavarban lett volna ebben a szituációban – mondta.

Kapcsolódó
Fülig ért Orbán szája, amikor Gyurcsány gratulált az új képviselőjének
Hangos morajlás kísérte az ülésteremben Gyurcsány Ferenc köszöntőjét.

Nem Gyurcsány Ferenc ölelése, hanem a kormánytagok nevetése volt az igazán meglepő számára, és azt is hangsúlyozta, hogy elképesztően fontos pillanat volt ez az életemben.

Kordás László országgyűlési képviselő halála miatt a Demokratikus Koalíciónak döntenie kellett a 2022-es országgyűlési választáson szerzett listás mandátum sorsáról. A DK elnöksége a székesfehérvári önkormányzati képviselőt, Ráczné Földi Juditot jelölte. A Momentum azonban nem támogatta Rácznét, mert egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásban volt aláírási joga.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik