Belföld

Csak a fürdőszobáig jutott el a szexmasszázsra érkező férfi, de így is 400 ezrébe fájt

Ítéletet hozott a Lenti Járásbíróság annak a párnak az ügyében, akik másfél évvel ezelőtt lenyúlták egy szexuális szolgáltatásra jelentkező férfi pénzét.

A Zalaegerszegi Törvényszék tájékoztatása szerint az élettársi kapcsolatban élő pár kivett négy napra egy lakást Lentiben, hogy a nő pénzért szexuális- és masszázsszolgáltatást nyújtson az internetes hirdetésre jelentkező vendégeknek.

Megegyeztek abban, hogy amíg a nő eltereli a vendég figyelmét, addig a férfi átkutatja őrizetlenül hagyott ruhákat és pénzt lop. Délután három körül meg is érkezett hozzájuk az első kuncsaft. A férfi a vécében elbújva várt, miközben az idegen férfi kifizette a nőnek a szolgáltatás árát.

A vendég levetkőzött, a ruháit pedig egy fotelba tette, majd bement a nővel fürdőszobába. A férfi ekkor elősomfordált a rejtekhelyéről és a férfi nadrágjában lévő pénztárcából lenyúlt 1100 eurót. A kuncsaft az ajtócsukódásra figyelt fel, kiment és ekkor vette észre, hogy a tárcája nem ott van, ahol hagyta. Kérdőre vonta a nőt, aki hangos kiabálásba kezdett.

Erre a nő párja visszajött, akinek agresszív fellépésére a vendég elhagyta a helyszínt és értesítette a rendőrséget. Ezt követően a pár összepakolta a cuccát, és a lakást elhagyva egy pizzériában vártak taxira. De pont vele egyszerre értek a helyszínre a zsaruk is, ettől megijedt a férfi és összegyűrte, majd az asztal alá dobta a pénzt. A vendéglátóhely egyik dolgozója azt később átadta a hatóságnak.

A pár időközben összeházasodott, így már férj és feleségként állhattak bíróság elé. A többszörösen visszaeső férfi 1 év 4 hónap börtönt és 200 ezres pénzbüntetést kapott lopás vétsége miatt, és kér évre eltiltották a közügyektől is. 

A felesége 200 ezres büntetést kapott bűnsegédként elkövetett lopás vétsége miatt. Mindkettőjük esetében súlyosító körülményként vette figyelembe a bíróság az előre kiterveltséget, és azt hogy tudatosan teremtettek olyan szituációt, hogy a kuncsaft ne tudja megvédeni az értékeit. Enyhítő körülményt jelentett, hogy tőlük függetlenül ugyan, de megtérült a kár. Az asszony büntetése jogerős, a párja és védője fellebbezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik