Belföld

Halál az M3-ason, egy-egy sáv felszabadult

Egy tehergépkocsi borult fel Hejőkürt közelében, a sofőr a helyszínen meghalt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon éjszaka azt írta, hogy a teherautó az M3-as autópályán Nyíregyháza felé haladt, amikor – Hejőkürt közelében – a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg.

Az ütközés miatt a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A rendőrök a helyszínelés és műszaki mentés idejére az autópályát mindkét irányban, teljes szélességében lezárták.

Az Útinform szerint a forgalmat a 164-es jelű Hejőkürt-Tiszaújváros csomópont, illetve a 175-ös jelű Polgár-Nyékládháza csomópont között  leterelik a forgalmat a pályáról. A két kiterelési útvonalon jelentős torlódásra kell számítani. Aki Debrecen felől autózik az a terelés előtt 300-400 méteres kocsisorra készülhet.

Frissítünk!

Útinform: Befejezték a műszaki mentést

Az éjszakai kamionbaleset után a helyreállítási munkák ugyanakkor még tartanak, ezért a belső sávokat zárva tartják, a forgalom mindkét oldalon a külső sávon megindult. 

 

police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik