Belföld

Eltűnt egy 11 éves gyerek a 13 éves bátyjával és lakótársával Budapesten

police.hu
police.hu

Eltűnt három gyerek Budapesten.. Úgy tudjuk,hogy az eltűnt gyerekek ugyanabban a XVIII. kerületi gyermekotthonban laktak, és közülük ketten, Jónás Krisztofer és Jónás Zoltán testvérek.

Jónás Krisztofer körülbelül 160 centiméter magas, sovány alkatú. Rövid barna színű haja és barna szeme van. Az eltűnésekor sötétkék kabátot, farmert, valamint fehér sportcipőt viselhetett.

A bátyja, Jónás Zoltán két évvel idősebb nála. Ő 170 centiméter magas, átlagos alkatú. Rövid barna haja és zöld színű  szeme van. Az eltűnésekor fekete mellényt és sötét farmert viselhetett.

De nemcsak ők, hanem egy 13 éves lány, Osztolykán Vanessza is ismeretlen helyre távozott ugyanebből a XVIII. kerületi otthonból.  A lány körülbelül 160 centiméter magas, átlagos alkatú. Hosszú barna göndör haja, és barna szeme van.  Az eltűnésekor mellényt, szürke pulóvert, farmert, valamint sportcipőt viselhetett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a gyerekek tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik