Belföld

Békülni hívta, majd a gyanú szerint kétszer is megerőszakolta az exét egy férfi Táborfalván

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 41 éves férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy megerőszakolta és megverte a békülési szándékkal magához hívott nőt Táborfalván.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az áldozat kérte a rendőrök segítségét június közepén, miután a volt barátja találkozót kért tőle arra hivatkozva, hogy rendezni szeretné a kapcsolatukat. A 37 éves nő beleegyezett és elment a férfi táborfalvai lakásához.

A házba nem akart bemenni, de a férfi addig hízelgett, míg meggondolta magát. Ölelgette, a szoba felé terelgette, miközben folyamatosan kérlelte, béküljenek ki! A nő azonban hajthatatlan volt, visszautasította az intenzív közeledést, eltolta magától a férfit és közölte vele, hogy nem akar tőle semmit.

A férfi azonban másként gondolta. Hiába állt ellen, az ágyra lökte a volt párját. Hasra fordította, egyik kezével lefogta a folyamatosan védekezni próbáló sértettet, a másik kezével pedig lehúzta a rövidnadrágját és a fehérneműjét, majd megerőszakolta. Miután végzett, kiabálni kezdett vele, többször ököllel és tenyérrel is megütötte a nő fejét és karját, majd újra az ágyra lökte, és újra megerőszakolta.

– fogalmazott közleményében a rendőrség.

Miután az asszonynak sikerült elhagynia a házat, hívta a rendőrséget. Az áldozat az orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A dabasi rendőrök néhány órával később az otthonában elfogták, majd előállították a férfit.

Kihallgatásán nem élt panasszal a gyanúsítás ellen, a terhére rótt bűncselekményt részben beismerte. A bántalmazást nem tagadta, ám a megerőszakolását igen.

Elmondta, hogy volt párjával „se veled, se nélküled” viszonyban vannak. Vallomása szerint a gyanúsításban szereplő időpontban nem volt köztük szexuális együttlét, az szerinte egy nappal korábban történt, amit szerinte mindketten akartak.

A dabasi rendőrök lezárták a szexuális erőszak bűntettével gyanúsított bűnügyi felügyeletben lévő férfi ügyét, és továbbították az ügyészség felé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik