Belföld

Vonszolta, lefejezéssel fenyegette a családjával bulizó az exét, majd közölte vele, hogy az ő tulajdona

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Ásóval, lapáttal és más szerszámnyelekkel támadt a családi rendezvényen szórakozó volt élettársára egy férfi a négy társával 2020 nyarán.A Kiskunhalasi Járási Ügyészség éjjel, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett magánlaksértés és garázdaság miatt állítja bíróság elé a férfit a társaival.

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a kiskunhalasi nő a rokonaival és a barátainál szórakozott két héttel azután, hogy szakított vele húsz év után.

A volt élettársa és családtagjai egy közeli ingatlanban ünnepeltek és italoztak aznap. Az alkohol és gyógyszer hatása alatt álló férfi késő éjjel a téglakerítésen átugorva váratlanul megjelent az asszony társaságánál és a kezében lévő lapáttal életveszélyesen fenyegetni kezdte a jelenlévőket.

Közölte a volt élettársával, hogy „levágja a fejét és a kocsi után húzza”. Ezzel egyidőben a ház nyitott nagykapuján futva berontottak a férfi családtagjai – két férfi és két nő – is, akik a náluk lévő lapáttal, lécekkel és seprűnyelekkel fenyegetőztek.

Egyikük azonnal kiütötte az udvari világítást biztosító égőt és a sötétben törni-zúzni kezdett. A háziak igyekeztek biztonságba helyezni a gyerekeket, a megtámadott család férfi tagjai pedig eközben megpróbálták kiterelni az utcára a vádlottakat.

ugyeszseg.hu

Az egyik támadó ásóval homlokon ütött egy vendéget, majd ásónyéllel szemen ütötte azt a nőt, akit ezután a „tulajdonom vagy!” felkiáltással vonszolni kezdett a földön a volt élettársa, majd rátérdelt és ütlegelte.

Miután sikerült őt eltávolítani, családtagjaival távozófélben a férfi lapáttal még egy arra haladó kisbusz hátuljára is rácsapott. A megtámadott család tagjai a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedtek. Az élet kioltására alkalmas eszközökkel éjjel megjelenő vádlottak erőszakos cselekménye félelmet keltő és megbotránkoztató volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik