Belföld

18 millióba fájt a tinilánnyal való szex egy nagybaracskai nyugdíjasnak

police.hu
police.hu

Őrizetbe vettek a bajai rendőrök azt a  37 éves asszonyt, aki közel 18 millió forintnyi euróval lopta meg idős kuncsaftját. A  Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy barátja mesélt az idős nagybaracskai férfinak az egyik olyan oldalról, melyen nők kínálnak szexuális szolgáltatásokat pénzért.

A férfi talált is a honlapon egy fiatal lányt, aki megtetszett neki, ezért felhívta és találkozót beszélt meg vele az otthonában. A kamasz azonban nem egyedül érkezett, hanem egy középkorú asszonyt is magával vitt a légyottra. A férfi étellel és itallal kínálta női vendégeit, majd felment a fiatalabbikkal az emeletre, hogy megejtsék, amiért érkezett.

police.hu

Az idősebb asszony nem csatlakozott hozzájuk, csupán egyszer zavarta meg az aktust, akkor is csak azért, hogy közölje: rontás van a házon és a férfin. Ezt követően magához vette a házigazda bibliáját és kántálva odébb állt. Később kiderült, hogy ez csupán figyelemterelés volt, ugyanis ez idő alatt megtalálta a férfi széfjét, és annak kulcsát, amiből kivett három, eurókkal teli borítékot.

police.hu

Az aktus után a nők leléptek az idős férfi pénzével együtt. A kuncsaftnak csak másnap tűnt fel a hiány, ekkor azonnal a rendőréghez fordult segítségért. Bajai rendőrök azonosították a két nőt, akiket az otthonukban fogtak el. A 37 éves asszony táskájában megtalálták az ellopott több tízezer eurót, ami közel 18 millió forintnak felel meg.

A pénzt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának, a nőt pedig őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az asszony elismerte a bűncselekmény elkövetését és azt mondta, hogy a fiatalkorú lány semmit sem tudott a lopásról, ezért őt tanúként hallgatták ki a rendőrök. A nyomozók vizsgálják, hogy más bűncselekmény is megvalósult-e az eset kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik