Belföld

Leütötte, nyakára taposott és azt kiabálta, dögöljön meg, pár nap múlva meghalt a riválisa

Az előkészítő üléssel megkezdődött a Nyíregyházi Törvényszéken annak a halált okozó testi sértés bűntettével vádolt szabolcsi férfinek a pere, aki úgy leütötte riválisát egy kocsmánál, hogy az pár nap múlva belehalt a sérüléseibe.

A Nyíregyházi Törvényszék tájékoztatása szerint K.J. tavaly. július 29-én az esti órákban egy szabolcsi település presszójában italozott. Záróra után az utcán egy alkalommal ököllel megütötte a korábbi vitapartnerét, aki emiatt elesett és fejét az úttest beton szegélyébe ütötte.

Ekkor K. J. odament a mozdulatlanul fekvő áldozatához, és kétszer is a nyakára taposott, miközben azt kiabálta, hogy dögöljön meg. Cselekményével a jelenlévők közbeavatkozására hagyott fel. Áldozata a bántalmazástól életveszélyes sérülést szenvedett, majd az orvosi ellátás ellenére pár nappal később elhalálozott.

A terhelt csak részben ismerte be a bűnösségét az előkészítő ülésen, és  nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról sem, így az eljárás március 9-én tanúk kihallgatásával folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik