Belföld

Rossz emberbe kötöttek bele a miskolci villamosmegállóban, rálőtt támadójára a 65 éves férfi

Garázdaság vétség, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 36 éves, és egy 65 éves helyi férfival szemben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint fiatalabb gyanúsított tegnap este a hat körül Miskolcon, a Hegyalja utcához közel eső villamosmegállónál előzetes szóváltás nélkül támadt rá egy idősebb férfira, majd a bántalmazás után elment a helyszínről, és újra visszatért.

A 65 éves ismerőse az újabb fenyegetés hatására a támadóra szegezte a gázriasztó fegyverét, majd rálőtt. A lövés miatt nem sérült meg senki, a megvert személy pedig nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, majd elfogták a garázdaság résztvevőit, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.