Belföld

Videón, ahogy egy vagyonőr haverja zsákszámra lopja ki a ruhákat a Corvinból

Elfogtak a rendőrök azt a két budapesti férfit, akiket azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt zsákszámra lopták ki a ruhákat a Corvin Plázából. A BRFK az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint L. András a bolt vagyonőreként két zsákot pakolt tele különféle ruhadarabokkal, majd azokat átadta az üzlethez érkező D. Róbertnek.

A két zsákkal távozó férfit elfogták, amikor kilépett a plázából, így lopási kár a ruhák lefoglalásával megtérült. Tíz perccel később L. Andrást is elfogták az üzletben, majd mind a két férfit előállították. A nyomozás adatai szerint L. András már január kilenc és február másodika között is többször lopott hasonló módszerrel a divatüzlet árujából, amellyel több mint négymilliós kárt okozott.

A két férfit lopással gyanúsították meg, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. Az 58 éves L. András a terhére rótt bűncselekmények elkövetését csak részben ismerte el, a gyanúsítás miatt panasszal élt. Elmondása szerint korábban ilyen bűncselekményt nem követett el, ám az otthonában tartott kutatás során több zsák ruhát találtak az üzlet címkéjével ellátva. Az 53 éves D. Róbert nem tett vallomást.​

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik