Belföld

Lezárták a nyomozást Deutsch Tamás apósának gyilkosa ügyében

RTL
RTL

Hamarosan vádat emelhetnek azzal az 58 éves férfival szemben, aki 2021 decemberében megölte Lazsányi Lászlót, az MTK és a Csepel volt futballistáját egy Nánási úti apartmanházban. A meggyilkolt férfi Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt.

A gyanúsítás szerint B. István szóváltásba keveredett az óbudai vendégházat üzemeltető Lazsányival, majd egy közel 20 centiméteres pengéjű vadászkéssel többször is megszúrta. Az egyik szúrás a volt futballista szívét érte, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A BRFK tájékoztatása szerint a tragikus támadásnak az volt az előzménye, hogy a főbérlő kérdőre vonta B. Istvánt, mert az nem volt hajlandó szerződést hosszabbítani, ám kiköltözni sem akart a bérleményből, s többször is visszajárt és jogtalanul töltötte ott az éjszakákat.

Az emberöléssel gyanúsított férfi azt mondta az elfogása utáni vallomásában, hogy szerinte a főbérlő jogosulatlanul tartózkodott a lakásban. Azt elismerte, hogy szúrt Deutsch apósa felé, de azt állította, hogy nem akart mély sebet okozni neki. A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik