Belföld

11 év fegyházat kértek a barátnője 9 éves ikreit és 12 éves nővérüket erőszakoló hevesi férfire

Heves Vármegyei Főügyészség
Heves Vármegyei Főügyészség

Barátnője mindhárom kislányával fajtalankodott egy férfi az egyik délhevesi faluban. A Heves Vármegyei Főügyészség háromrendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak és szexuális kényszerítés miatt állítja bíróság elé a gyerekek mostohaapját.

Konkoly Thege László, a Heves Vármegyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy 11 év fegyházat kértek a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére azzal, hogy végleges hatállyal tiltsák el minden gyermekekkel kapcsolatos tevékenységtől és foglakozástól, és kötelezzék a közel 750 ezres bűnügyi költség megfizetésére is. A mostohaapa vallomásával kapcsolatban azt mondta:

A férfi tagadta a bűnösségét a nyomozati szakban, és azt mondta, hogy így akarja lejáratni őt a nő a gyermekeivel

A férfi húszévesen, 2018-ban létesített élettársi kapcsolatot az egyedülálló nővel, akinek akkor már volt három kisleánya, köztük egy ikerpár. Az összeköltözéskor az ikrek hétévesek, míg a nővérük tízéves volt. A gyermekek megbíztak a nevelőapjukban, mivel régebb óta ismerték őt. A család egy parasztházban lakott, ahol a kislányok külön szobában aludtak egy kihúzható kanapén. A borzalmak 2020 tavaszán kezdődtek.

A vádlott először a ház konyhájában, majd a padláson molesztálta a nagyobbik lányt, akivel egyre gyakrabban fajtalankodott és pornófilmeket próbált nézetni vele, Később az ikreket is perverz cselekményei részeseivé tette a ház legkülönbözőbb helyiségeiben.

A férfi azt kérte a lányoktól, hogy mindez legyen az ő „közös titkuk”, és megtiltotta, hogy bárkinek is beszéljenek a történtekről. Nevelőapjuk cselekményei miatt a gyermekek súlyos lelki sérüléseket szenvedtek. A férfit a rendőrség tavaly márciusban őrizetbe vette, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség 11 év fegyházat kért rá előkészítő ülésen történő beismerés esetére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik