Belföld

Felképelte, megtépte egymást két 15 éves lány az egyik egri iskolában, de a java csak ezután következett

Garázdaság vétsége miatt alkalmazott intézkedést az Egri Járási Ügyészség azzal a két fiatalkorú lánnyal szemben, akik 2021 szeptember 17-én délelőtt verekedtek össze az egyik szünetben az egyik egri iskolában.

Konkoly Thege László, a Heves Megyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött tájékoztatásában azt írta, hogy a lányok egymás haját tépték a közöttük kitört veszekedés során, és mindkettő pofozta a másikat. A tanárok ugyan szétválasztották őket, de ezzel nem ért véget a történet, mivel délután, az iskola előtt a két 15 éves diák ismét egymásnak esett.

Ekkor az újabb ütlegek mellett már rugdosódtak is, sőt a küzdelem addig fajult, hogy egyikük megharapta a másikat. A harmadik menetre már a vasútállomáson került sor, ahol a két hazafelé tartó gyanúsított megint összeakaszkodott, riadalmat és megbotránkozást keltve ezzel az utazóközönség tagjaiban.

A járási ügyészség most másfél évre feltételesen felfüggesztette a büntetőeljárást a fiatal terheltekkel szemben, egyben elrendelte mindkettőjük pártfogó felügyeletét. Ezeknek az intézkedéseknek a célja az, hogy elősegítsék a fiatalok jövőbeni helyes irányú fejlődését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik