Belföld

Videón, ahogy megszabadul a drogtól egy Esztergomban lemeszelt svájci sofőr

Vádat emelt az Esztergomi  Járási Ügyészség  azzal a svájci férfival szemben, aki rendőri intézkedés közben akart megszabadulni a kábítószert tartalmazó tégelytől.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője lapunknak küldött közleményében az írta, hogy a férfi 2021 december 11-én  Esztergomban a Nagy Duna sétányon az Árok utca irányából a Gőzhajó utca irányába, majd a Nagy Duna sétány – Gőzhajó utca kereszteződésében megfordulva az Árok utca irányába közlekedve bódult állapotban vezette a kocsit. A vezetés előtt elfogyasztott kábítószer miatt amfetamin és  THC-11-OH volt kimutatható a vérében.

Az esztergomi rendőrök megállították a férfit.  Az intézkedés közben a férfi kivett a zsebéből egy kábítószert tartalmazó tégelyt, majd eldobta az út túloldalára. Ezután a rendőrök a férfit megmotozták, s az erősítés megérkezéséig a gépkocsihoz szorítva tartották.

Az ügyészség pénzbüntetést és járművezetéstől eltiltást kért a sofőrre, aki ellen kábítószer birtoklás vétsége miatt is büntetőeljárás folyik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik