Belföld

Tagadja tettét az óbudai lakásába kisfiával bezárkózó apa – itt a TEK felvétele

TEK / police.hu
TEK / police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kapcsolati erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást egy budapesti férfival szemben, aki a gyanú szerint két nappal ezelőtt a kisfia előtt megverte az élettársát, majd bezárkózott a gyermekkel a lakásba.

A BRFK arról kapott bejelentést, hogy Szentendrei úton lévő egyik házban segítségért kiált az egyik lakó. A kerületi járőrök, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek a helyszínre, s azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket. Az egyik lakásból egy nő ment ki a rendőrökhöz, aki beszámolt az őt ért bántalmazásról és a segítségüket kérte a párjával szemben, közben a férfi azonban bezárkózott gyermekükkel a lakásba.

Az adatgyűjtés és a helyszínen tapasztalt körülmények alapján indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is. B. Csabát a TEK munkatársai január 18-án 1 óra 25 perckor a lakásban elfogták, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi kapitányságra. A kisfiúnak az eset során nem keletkezett sérülése.

Az óbudai nyomozók kapcsolati erőszak bűntette, könnyű testi sértés bűntette, valamint kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a családfőt. A férfi tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, őt a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik