Belföld

Öt évet kapott a férfi, aki zsarolta és fogdosta az ismerőse kislányát, és magát simogattatta a gyerekkel

Öt és fél év fegyházra és öt év közügyektől eltiltásra ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a szexuális erőszaktevőt, aki zsarolta és fogdosta az ismerőse gyermekét.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a 2007-ben született gyermek egy Esztergomi járásban lévő községben él a családjával. A kislány és a családja rendszeresen átjárt az elkövetőhöz. A lány megkérte az elkövetőt, hogy internetes alkalmazásokat használhasson a telefonján.

A kislány korábban meztelen fotókat  készített saját magáról telefonnal, melyet internetes alkalmazásban kezelt. Mivel a lány az elkövető telefonján is belépett a saját internetes fiókjába, így az elkövető számára is elérhetővé vált a gyerek által használt alkalmazás.

A férfi megtalálta a lány fotóit a telefonján, ezután azzal fenyegette, hogy meg fogja mutatni a képeket a lány apjának, ha nem engedi, hogy simogassa a mellét és nemi szervét. A lány még 12 éves sem volt, amikor a férfi először bántalmazta szexuálisan, majd ezen életkor betöltését követően 2020 júniusáig, heti rendszerességgel simogatta a  gyermek mellét, nemi szervét, illetve simogattatta magát a kislánnyal, amikor nála tartózkodott. Az elkövető öt év fegyházat kapott első fokon.

Az ügyész három munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, míg az elkövető és védője fellebbezést jelentett be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik