Belföld

Ájultra vertek és kiraboltak egy kiskunfélegyházi kocsmárost, amikor zárni akart

Őrizetbe vettek egy kiskunfélegyházi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kirabolta vasárnap azt a helyi kocsmárost, akinél rendszeresen italozott. Pedig semmi előjele nem volt a történteknek. A 61 éves tulaj vasárnap reggel kinyitotta a presszót, majd várta a vendégeit.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kocsmában aznap is jó hangulatban múlatták az időt a törzsvendégek: italoztak, beszélgettek és biliárdoztak. Ahogy a nap lement, a vendégek elszivárogtak, ezért a tulaj este fél nyolckor elkezdett bezárni.

police.hu

Először a kasszát zárta le, majd a bejárat következett, csakhogy ekkor erős ütéseket érzett az arcán. A bántalmazás hatására a kocsmáros elvesztette az eszméletét, majd amikor magához tért rájött, hogy kirabolták: hiányzott a zsebéből a pénze és a kasszát is kifosztotta a tolvaj. Épp segítséget akart hívni, amikor észrevette, hogy még a telefonja is eltűnt. Egészen a közeli benzinkútig kellett mennie segítségért, majd egy ott dolgozó értesítette a hatóságot.

A kiskunfélegyházi nyomozók a helyszínre vonultak és adatgyűjtésbe, valamint tanúkutatásba kezdtek. A helyszínelés közben megtalálták, a kocsmáros telefonját a földön, valószínűleg a bántalmazásnál hagyhatta el. Hamar beazonosították a rablót, akit másnap elfogtak és őrizetbe is vettek. Kiderült, hogy a kocsma egyik törzsvendége tartott igényt a bevételre, ezért megvárta, hogy az idős tulaj bezárjon, mögé lopakodott és háromszor arcon ütötte. A rendőrök kezdeményezték az 55 éves gyanúsított letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik