Belföld

Menekülés közben villanyoszlopnak csapódott egy körözött páros a nő csecsemőjével Budapesten

Mihádák Zoltán / MTI
Mihádák Zoltán / MTI

Villanyoszlopnak ütközött csütörtök délelőtt egy rendőrök elől menekülő autós Budapest IX. kerületében. Kiderült, hogy a vezetőjét és a vele lévő fiatal nőt is körözték. A BRFK tájékoztatása szerint a kőbányai rendőrök akartak igazoltatni agy autóst a Száva utcában, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy a férfi egy nőt üldöz.

Mihádák Zoltán / MTI

Az autós a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva elhajtott, ezért a zsaruk fényjelzést és szirénát használva követték. A menekülő jármű két parkoló járműnek, majd egy villanyoszlopnak csapódott az Epreserdő utcában.

Mihádák Zoltán / MTI

A mögötte érkező járőrautó már nem tudott időben lefékezni, és nekiütközött. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. A megállítani kívánt sofőr megpróbált elfutni, de a rendőrök elfogták. Kiderült, hogy a 29 éves férfi nem rendelkezik jogosítvánnyal, s korábban el is tiltották a járművezetéstől, és rongálás miatt körözték.

Az autóban ült egy 20 éves nő a kilenc hónapos kislányával, ők is megúszták sérülés nélkül.. A fiatal nő ellen viszont elfogatóparancs volt kiadva lopás miatt. A gyermeket a mentők megfigyelésre kórházba vitték, a férfit és a nőt pedig előállítják a körülmények tisztázása érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik