Belföld

Összesítette 2022 magyar pornófogyasztási szokásait a Pornhub

Romain Longieras / Hans Lucas / AFP
Romain Longieras / Hans Lucas / AFP

A magyarok akkor is hazafiak, amikor pornót néznek, ez derül ki a Pornhub éves országspecifikus összesítéséből, amit az rtl.hu kért ki a platformtól.

Eszerint 2022-ben 160 százalékkal többen kerestek házi pornóra, mint egy évvel korábban. Ezen kívül az animált pornó iránt mutatott érdeklődés ugrott meg leginkább (98 százalékkal), ezt pedig követte a „nagy természetes mellek” keresőkifejezés 73 százalékos népszerűségugrással.

A keresőkifejezések toplistájának első két helyén viszont a hazai készítésű pornó szerepel: a legtöbben a „hungarian”, vagy a „magyar” kifejezésre kerestek rá az oldalon. Ezt követte a „milf”, a „leszbikus”, valamint a „hentai” keresőkifejezés.

Kategóriákon belül a leszbikus pornó volt a legnépszerűbb, ezt követte az anális, illetve az egyre népszerűbbé váló házi készítésű videók.

A Pornhub közlése szerint Magyarországon a legnépszerűbb pornósztárok sorában a világátlagnál magasabban szerepel az a Mia Khalifa, aki 2015-ben a mainstream hírekbe is bekerült, miután a Közel-Keleten óriási botrányt váltott ki egy videója, amiben hidzsábot viselve édeshármasozott.

A magyarok 91 százalékkal többször keresnek rá a bukkakére, mint az átlag, 71 százalékkal többször a női orgazmusra, 70 százalékkal többször a pisipornóra, és 62 százalékkal többször az öklözésre.

Az adatokból az is kiderül, Magyarország a világ 29. legnagyobb pornófogyasztója.

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus a lapnak arról beszélt,

ami leginkább aggasztó, az az általános tendencia, hogy a szexuális preferencia terén vészesen eltolódunk egy olyan irányba, ami egy párkapcsolaton belül a partnerrel nem megvalósítható. Gondoljunk akár a bukkake, animáció vagy a hentai előretörésére.

Szerinte a rajzfilmfigurák iránt mutatott szexuális érdeklődés is problémás.

Kapcsolódó
Különös trend uralta idén az online pornó világát
Ahogy évek óta mindig, idén is közzétette éves statisztikájának néhány érdekes részletét a Pornhub. A legnépszerűbb pornós keresőszó ismét egy meglepő kifejezés lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik