Belföld

Rálőtt a rokonára a Mercedeséből egy férfi Győrben, a Dunacenternél

Rálőtt a rokonára a kocsijából egy férfi Győrben, a Dunacenternél. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tegnap este fél tizenegy előtt tíz perccel telefonált be a rendőrségre egy férfi, hogy lövést adtak le rá egy Mercedesből a Csipkegyári úton lévő bevásárlóközpontnál.

Bár a bejelentőt már nem találták a helyszínen a kiérkező zsaruk, rövid időn belül sikerült lekapcsolniuk a feltételezett elkövető által használt kocsit. Győrben, a Radnóti Miklós utcában állították meg a sofőrt, majd átvizsgálták a járművet.

Ennek során a vezető ülés alól előkerült egy gázriasztó pisztoly, egy gázspray és egy boxer is, amelyeket lefoglaltak. A 21 éves sofőr az egyenruhásoknak elmondta, hogy előzőleg szóváltásba keveredett rokonával, és az üzletközpont parkolójában valóban lövést adott le a kocsijából a 27 éves férfi felé.

A veszekedés és a pisztoly használata riadalmat és megbotránkozást keltett a közelben lévő személyekben. A 21 éves győri férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik