Belföld

Elcsaltak, majd megerőszakoltak egy siklósi nőt Enyingen

police.hu
police.hu

Emberkereskedelem és kényszermunka kísérletének gyanúja miatt vett őrizetbe a rendőrség egy 37 éves enyingi férfit, aki házassági ígérettel csalt magához egy nőt, majd megerőszakolta és prostitúcióra akarta kényszeríteni.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy siklósi nő tett feljelentést hétfőn a rendőrségen, hogy egy férfi napokkal korábban azzal az ígérettel csalta az otthonába, hogy feleségül fogja venni.

Ezt követően a nő Enyingre utazott, ahol akarata ellenére a férfi arra kényszerítette, hogy közösüljön vele, és rá akarta venni, hogy prostituáltként neki dolgozzon. A férfi többször is bántalmazta a nőt, sőt késsel is megfenyegette, továbbá ékszereit és mobiltelefonját is elvette tőle. A rendőrök elfogták az otthonában, majd őrizetbe vették a más bűncselekmények miatt bűnügyi felügyelet alatt álló férfit.

Frissítünk!

A Fejér Vármegyei Főügyészség újabb részleteket közölt a bűncselekményről. Launknak küldött közleményükben azt írták, hogy a férfi erőszakkal elvette a nőtől a magával vitt negyvenezer forintját, és az általa hordott aranyékszereket, amelyeket a gyanúsított fia 144 ezer forintért beadott a zálogházba. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta férfit. A döntés védelmi fellebbezés folytán nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik