Belföld

Tűzijáték miatt szenvedett súlyos égési sérüléseket egy hatéves kislány Zalaegerszegen

police.hu
police.hu

Súlyos égési sérüléseket szenvedett szilveszterkor egy hatéves kislány Zalaegerszegen, miután felrobbant mellette egy tűzijáték. Értesüléseink szerint a gyerek a szüleivel sétált a városban, amikor egy feléjük szálló tűzijátéktól kigyulladt a kabátja, amit úgy rángattak le róla a szerettei.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy a Petőfi Sándor utca 26. előtti járdaszakaszon robbant fel a tűzijáték a kislány mellett december 31-én este nyolc körül. A gyerek súlyos, másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A zalaegerszegi rendőrök azt kérik, hogy aki látta az esetet, vagy arról bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen a helyi kapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik