Belföld

Három év öt hónapot kapott a feleségét éveken át terrorizáló és verő dorogi férfi

Három év öt hónap börtönbüntetésre és három év közügyektől ítélte az Esztergomi Járásbíróság azt a férfit, aki rendszeresen bántalmazta a feleségét Dorogon.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a férfi 2017 óta élt házastársi kapcsolatban a nővel. Az elkövető féltékeny volt az asszonyra, ezért rendszeresen belekötött ittasan, és ennek során kölcsönösen szidták egymást. A férfi rendszeresen bántotta a nőt, és 2017 júniusában úgy megverte ököllel, hogy bordatörése lett. Ezután közel két évig Németországban éltek, ahol a férfi terrorizálta és havi szinten verte a nőt, és minden problémáért őt okolta.

2019 szeptemberében ismét ököllel esett a nejének ittasan, és fél évvel később is megverte. A bíróság tájékoztatása szerint a férfi 2020 májusától havonta legalább egyszer megverte a nejét, illetve napi szinten gyalázta és ócsárolta. Volt, hogy az asszony már az ágyban feküdt, amikor odament hozzá és egy egykilós persellyel fejbe vágta.

A férfi a több éven át tartó durva, erőszakos viselkedésével és rendszeres bántalmazásával állandó lelki gyötrelmet és testi szenvedést okozott az asszonynak, és az ellenállását is teljesen felőrölte. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, de terhelt és védője fellebbezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik