Belföld

Tagadott a díler, de jött Tico kutya, kiszagolta a 367 milliót érő drogot

police.hu
police.hu
Korhatáros videót tett közzé a rendőrség a szegedi akcióról. 62 kiló kábítószert vontak ki a forgalomból.

December 29-én csaptak le a rendőrök a 47 éves szegedi férfire, akit azzal gyanúsítanak, hogy lakóhelyén különböző típusú kábítószerekkel látta el kiterjedt vásárlói körét. Amikor az utcán elfogták, amfetamint, kokaint találtak nála, de csak a kábítószerbirtoklást ismerte el. Tico kutya segítségével a nyomozók egy közeli társasház mélygarázsában egy kábítószerrel teli, rendszám nélküli kocsit találtak. Az autó indítókulcsa az elfogott férfi zsebében lapult – írja a police.hu.

A rendőrök az autóban kokaint, MDMA tablettát, amfetamint, marihuánát találtak. Több óráig tartott, mire minden bűnjelet rögzítettek.

 

 

A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja a 367 millió forintot. 

A férfitől lefoglaltak három autót, 20 nagyértékű karórát is, az így elvont vagyon értéke 20 millió forint. A 47 éves F. Józsefet jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsították meg, őrizetbe vették, kezdeményezték letartóztatását, amit az ügyészség indítványára, a bíróság elrendelt. A férfi terhére rótt bűncselekményt a törvény 5 évtől 20 évig, vagy életfogytig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni, írja a rendőrség honlapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik