Belföld

Meggyilkolta az anyját egy 14 éves fiú Fülöpjakabon

Megölte az anyját egy fiú tegnap délután Fülöpjakabon. A szökésben lévő fiatalt 314 kilométerrel távolabb, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében található Sajókazán fogták el.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tegnap délután tett bejelentést egy fülöpjakabi férfi, hogy holtan találta az ágyukban az élettársát.

A helyszíni és halottszemle során kiderült, hogy a holttest fején található sérülések bántalmazástól származtak. A bűncselekmény elkövetésének a gyanúja az áldozat fiatalkorú fiára terelődött, aki ismeretlen helyen tartózkodott. A szökésben lévő fiút éjjel fél 12-kor fogták el Sajókazán a borsodi zsaruk.

Úgy tudjuk, hogy egy 14 éves fiút gyanúsítanak az emberöléssel, aki nem anyagi, hanem érzelmi okok miatt végzett az anyjával. A fiatalt őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, akkor menjen be bármelyik rendőrsége vagy hívja a 112-es segélyhívót, illetve mobilról a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik