Belföld

Kirámolták a volt főnöküket a halála után, és tovább dolgoztak a járműveivel, gépeivel

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét pedig ellopta három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tavaly májusban halt meg a férfiak munkáltatója. Ezt követően a gyanúsítottak a kulcsaival bejutottak a lakásába és a telephelyére is, ahonnan személyes tárgyait, illetve vállalkozása szerszámgépeinek egy részét eltulajdonították.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a korábbi alkalmazottak tovább dolgoztak a cég felszerelésével, járműveivel, az abból származó bevételt pedig megtartották. Emellett egyikük megszerezte az elhunyt autóját is.

A jármű örökösének pedig azt állította, hogy a cégvezető jelentős tartozást halmozott fel uzsorásoknál, melynek fejében át kellett adnia az autót. Az autóról adásvételi szerződést kötöttek, de nem fizetett érte és megtartotta magának. A hódmezővásárhelyi rendőrök lezárták a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik