Belföld

„Elvágom a torkod! Tíz részre váglak szét” – megkéselte a menyasszonyát egy holland férfi Békéscsabán

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a holland férfival szemben, aki egy évvel ezelőtt megkéselte a menyasszonyát Békéscsabán. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi átutazóban volt a párjával Békéscsabán.

Bulgáriába akartak vonattal eljutni, mert a férfi ott akart munkát vállalni. Az ominózus este egy vasútállomáson lévő sörözőben töltötték az időt, a férfi italozott de kiküldték a viselkedése miatt. Ez után taxiba ültek, majd visszaindultak abba a hotelbe, ahol megszálltak, de a vőlegény útközben erőszakossá vált.

Fenyegette a menyasszonyát, s azt mondta neki, hogy megöli és tíz részre vágja szét, majd menet közben kinyitotta a kocsi ajtaját. Ekkor a taxi sofőrje megállt, a férfi kiszállt, behajolt a hátsó ülésen és megütötte a nőt. A taxis a másik ajtón kiengedte a bántalmazott nőt, a párja pedig egy bicskával a kezében kergetni kezdte az autó körül, eközben a nyakán, valamint a mellkasán is megsebesítette. A nő nyolc napon belül gyógyuló, felületi vágott sérüléseket szenvedett.

Többen tanúi voltak a történteknek, a nőt két férfi felvette az autójába és közben értesítették a rendőrséget. Vőlegénye elmenekült, de a rendőrök másnap délelőtt Békéscsabán, a vasútállomás közelében elfogták és őrizetbe vették, jelenleg is letartóztatásban van. A rendőrség lezárta az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi ügyét, és az iratokat továbbították az ügyészség felé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik