Belföld

Megerőszakolt két mongol férfi egy nőt egy Veszprém megyei szállón, egyikük levideózta társát

Ítéletet hozott a Veszprémi Járásbíróság annak a két mongol férfinak az ügyében, akik lefogtak, és megerőszakoltak egy nőt az egyik Veszprém megyei munkásszállón.

A Veszprémi Törvényszék tájékoztatása szerint az elsőrendű vádlott 7 év, míg a másodrendű vádlott 6 év 6 hónap fegyházbüntetést kapott, valamint mindkettejüket 7 évre kiutasították Magyarország területéről.

A bírósági tényállás szerint a két férfi a munkásszállón tartózkodott, ahol déltől a szálló konyhájában szeszes italt fogyasztottak a szintén munkásszállón lakó nővel együtt. A nő körülbelül két óra elteltével közölte férfiakkal, hogy ő nem akar már több szeszes italt fogyasztani, majd kiment a szálló közös fürdőszobájába zuhanyozni, majd bement a szobájába, ahol egy hosszú pólóruhát vett magára és lefeküdt aludni.

Azt írták, hogy a két mongol férfi tudta, hogy csak hárman vannak a szállón, és bementek a nő kulccsal be nem zárt szobájába, s két oldalról szorosan leültek mellé az ágyra. Az alvó nő erre felriadt, mire két férfi két oldalról leszorított, majd az ágyon hanyatt fekvő, alsóneműt nem viselő nőn nyakáig felhúzták a hálóinget, majd felváltva lefogták, s egymás után megerőszakolták a síró áldozatukat.

Ezt követően a férfiak magára hagyták a szinte sokkos állapotban lévő nőt a szobában, azonban pár perc elteltével az egyikük ismét visszament, leszorította a még ágyon fekvő erőtlen, síró nő mindkét karját és ismételten erőszakkal közösült vele, miközben a másodrendű társa a szobájának ajtajában állva videóra vette mobiljával a szexuális erőszakot.

Az ítélettel szemben a férfiak és védőik felmentésért jelentettek be fellebbezést, az ügyész három nap gondolkodási időt tartott fenn. Az ítélet nem jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik