Belföld

Tiktokon üzent a „kutya rendőröknek” egy toplistás bűnöző a fivérével – videóval

police.hu
police.hu

Tiktok videóban üzent egy TOP 50-es körözött az őt üldöző rendőröknek. A somogyi zsaruk azonban inkább a személyes kommunikáció varázsában hittek, ezért ellátogattak hozzájuk a kommandós társaikkal.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint rablással és betöréssel is gyanúsítják a marcali rendőrök azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, tegnap délelőtt fogtak el Nemesdéden. A fivérek még egy Tiktokra feltöltött videóban is üzentek az őket üldöző rendőröknek, örömük azonban nem tartott sokáig.

A somogyi felderítők és nyomozók ugyanis lecsaptak rájuk a MEKTA kommandósaival. A rendőrkézre került testvérpáros idősebb, az országos körözési listán is szereplő tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját.

A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások. Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik