Belföld

Rács mögött wellnessezhet a borsodi rendőröket ököllel verő és megrugdosó szlovák fiatal

Gyanúsítottként hallgatta ki a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség azt az őrizetben lévő szlovák férfit, aki ököllel esett a rendőröknek szombat éjszaka Miskolcon.

A Központi Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatalember wellness hétvégére érkezett hazánkba a barátaival, majd ittas állapotban agresszívan viselkedett Miskolc belvárosában, ezért a rendőrök intézkedtek vele szemben.

A 25 éves férfi váratlanul, egy hirtelen mozdulattal, ököllel, közepes erővel megütötte az egyik rendőr arcát, majd miután a másik rendőr lefogta a karját, az elkövető azt a szorításból kirántotta és ököllel a másik rendőrt is megütötte. Ezt követően a rendőrök földre vitték a férfit, melynek ellenállt és a hátán fekve páros lábbal, talppal fejbe rúgta az őrmestert, majd egyszer a bordáját, továbbá mindkét lábszárát hozzávetőleg összesen 7-8 alkalommal eltalálva szándékosan megrúgta.

A rendőrök magánindítványt terjesztettek elő az elkövetővel szemben a nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseik miatt. A szlovák férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során. A nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, amelyet a Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája el is rendelt. A végzést minden érintett tudomásul vette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik