Belföld

Beismerte tettét az anyját halálra szurkáló salgótarjáni nő, de a részletekre nem emlékezett

Hamarosan vádat emelhetnek azzal az 57 éves nővel szemben, aki márciusban több késszúrással végzett az édesanyjával Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatos közleményében azt írta, hogy a nő március 29-én délután fél négykor tett bejelentést a rendőrségre arról, holtan találta az anyját a lakása konyhájában. A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak, ahol megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést.

A nyomozás adatai alapján bebizonyosodott, hogy a nőt a bejelentést megelőző napokban látogatta meg az anyja. A látogatás során a gyanúsított pedig több alkalommal is megszúrta az anyját egy késsel. Az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A hatóság tagjai elfogták és őrizetbe vették a nőt, majd a bíróság azzal a lendülettel el is rendelte a letartóztatását. Úgy tudjuk, hogy a különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsított nő elismerte a bűncselekmény elkövetését, de a részletekre már nem emlékezett. A nógrádi rendőrök lezárták a nyomozást, és továbbították az ügyészség felé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik