Belföld

Videón, ahogy elsodornak és faképnél hagynak egy 13 éves biciklis fiút Győrben

police.hu
police.hu

Elütöttek, majd segítség nyújtás nélkül faképnél hagytak egy 13 éves fiút Győrben. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az ismeretlen sofőr november 9-én délután ötkor a Jedlik Ányos híd felől haladt a Híd utca, Töltésszer utca kereszteződésénél lévő körfogalom felé feltehetően egy szürke színű Chevrolet Lacetti kombival.

Haladása során a járművezető a körforgalom előtt – a kamerafelvétel alapján – észlelte, hogy a számára nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros fiatalember, aki a Híd utca felől hajtott a kijelölt zebrára. A sofőr lefékezett a járművel, de ennek ellenére is érintőlegesen nekiütközött a biciklisnek, és fellökte őt.

A fiú ezt követően visszaült a kerékpárjára és tovább haladt. A balesetet észlelve az ismeretlen vezető megállt, de segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében a 13 éves kerékpáros fiú megsérült.

A körülmények tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-96/520-092 illetve a 06-96/520-094-es telefonszám valamelyikét.

Amennyiben az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett is bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja felé a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik