Belföld

Szilánkos arccsonttörést szenvedett a férfi, akit agyba-főbe vert az élettársa a munkásszállón

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki élettársát, egy másik férfit bántalmazott a munkásszállón lévő közös lakóhelyükön.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a két férfi között hangos veszekedés alakult ki idén nyáron a közös szobájukban, melynek során a vádlott ököllel és egy seprű nyelével több esetben is arcon ütötte a másik férfit. A sértett a bántalmazás következtében szilánkos arccsonttörést és járomcsonttörést szenvedett el, melyek nyolc napon belül gyógyuló, súlyos sérülések.

A terhelt ezen felül 168 ezres rongálási kárt okozott a munkásszálló felszerelésének a megrongálásával. A férfi a fürdőszoba ajtaját levette és a folyosóra dobta, a szoba ablakát kitörte, behorpasztotta és letépte a hűtőszekrény ajtaját, letépte a zuhanykabin ajtaját, és  elgörbítette a ruhásszekrényben lévő ruhaakasztó rúdját is.

Az ügyészség súlyos testi sértés bűntettével és kisebb kárt okozó rongálás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt, aki akár négy év letöltendőt is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik