Belföld

Fogva tartotta a párját Németországban, majd verte és prostitúcióra kényszerítette a hazatérésük után

Egy pécsi nő tett feljelentést a rendőrségen ma azért, mert az élettársa bántalmazta, és korlátozta külföldön a személyi szabadságában.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a nő azt mondta a nyomozóknak, hogy a párja augusztustól tartotta fogva Németországban, s elvette tőle az iratait, pénzét, és a telefonját, és ki sem engedte a lakásból felügyelet nélkül, s napi rendszerességgel bántalmazta, és verte a párja

Elmondása szerint a Magyarországra történő hazaérkezésüket követően, novembertől prostitúciós tevékenységre kényszerítette a párja, az ebből származó pénzt pedig elvette tőle a megélhetésük biztosítása érdekében, illetve azért, hogy a férfi jogosítványt szerezhessen.

Emellett pedig továbbra is napi rendszerességgel bántalmazta a nőt, valamint életveszélyesen megfenyegette őt és családtagjait. A rendőrök azonnal hajtóvadászatot indítottak az elkövető után, s pár órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt Pécsett. A 31 éves váci férfit előállították és kezdeményezték a letartóztatását. Ellene emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik