Belföld

43 férfitől csalt ki erotikus képeket egy magát nőnek kiadó férfi

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyergesújfalui nyomozók azt a 27 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több tucat férfitől csalt ki erotikus képeket különböző internetes oldalakon.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint H. Tibor különféle női álnevek használatával ismerkedett a neten férfiakkal.. Számos esetben rávette a a kapcsolatokra vágyókat arra, hogy erotikus felvételeket is készítsenek.

Miután a bizalmukba férkőzött és megkapta ezeket, fenyegetni kezdte őket. Kilátásba helyezte azt is, hogy nyilvánossá teszi a fényképeket, vagy elküldi a munkahelyükre, családtagjaiknak, amennyiben nem fizetnek. Az áldozatai a fenyegetések hatására különféle pénzösszegeket is elutaltak több bankszámlára. A nyomozás adatai alapján 43 áldozat kilétére derült fény, közülük volt olyan, akinek a csaló 2 millió 631 ezer forintos kárt okozott.

A nyergesújfalui rendőrök az elkövetőt őrizetbe vették, ellene több rendbeli csalás, zsarolás, hamis magánokirat felhasználásával elkövetett bűncselekmények miatt folytatnak büntetőeljárást. A rendőrség kezdeményezte a csaló letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik