Belföld

Megbukott a hazugságvizsgálaton a miskolci idős nőt halálra verő férfi, szexuális bűncselekmény is felmerült

Megbukott a hazugságvizsgálaton az a halált okozó testi sértés bűntettével gyanúsított 32 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálra vert egy 67 éves nőt Miskolcon – tudta meg a 24.hu

Jogg Zsolt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a gyanúsított tagadta a bűnösségét a kihallgatása során, és azt állította, hogy eszméletlen állapotban talált rá az asszonyra a házuk előtt, s ő csak segíteni akart neki.

Az ügyész elmondta még, hogy adat merült fel arra vonatkozóan, hogy korábban szexuális kapcsolat volt a férfi és a 35 évvel idősebb áldozata között, s szexuális bűncselekmény gyanúja is felmerült az ügyben. A poligráfos vizsgálat eredményével kapcsolatos kérdésünkre pedig azt mondta, hogy a férfi megtévesztő választ adott bántalmazás körülményeivel kapcsolatban.

A 67 éves nőt április közepén vesztette életét egy Miskolc-Lyukóvölgyben lévő házban. A patológián merült fel a gyanú arra vonatkozóan, hogy bántalmazásba halt bele. Úgy tudjuk, hogy több bordája is eltört és vérzéses sokk volt a halálának az oka.

A Miskolci Járásbíróság szökés, elrejtőzés és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását, de a végzés még nem végleges, mert a gyanúsított és védője is fellebbezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik